Интертелеком, CDMA Украина подключение 3G модемы, CDMA телефоны


Главная страница  Новости   Інтертелеком прокоментував ситуацію з обшуком  


  3G CDMA EVDO МОДЕМЫ

  ТАРИФЫ CDMA

  ТЕЛЕФОНЫ CDMA

  CDMA СМАРТФОНЫ

  CDMA ТЕРМИНАЛЫ

  3G Wi-Fi Роутеры

  АНТЕННЫ


    Новости
    Инструкции и драйвера
    Тест скорости вашего интернет соединения

    Прайс листы
    Как настроить интернет Интертелеком
    Покрытие Интертелеком. Карта покрытия Интертелеком CDMA
    Информация об Интертелеком
    Тарифы Интертелеком для голосовых абонентов
    Тарифы Интертелеком для мобильного интернета 3G
    История развития мобильной связи
    Активация дополнительных услуг Интертелеком
    Как приобрести товар
Подписаться на рассылку
прайс листов
Email
Раздел
Формат
Переодичность
 



Тарифные планы какого оператора вы считаете более выгодными?



Я хочу купить Например: Samsung A900
 

CDMA телефоны, 3G модемы. Мобильный интернет Интертелеком, CDMA Украина. Тарифы на мобильный интернет

Інтертелеком прокоментував ситуацію з обшуком

12 листопада, о 14.00, в Центральному офісі компанії Інтертелеком, відбулася прес-конференція, присвячена подіям 11 листопада 2016р., які призвели до відключення зв'язку в більш ніж мільйона абонентів Інтертелеком по всій Україні.На питання журналістів відповідали Генеральний директор ТОВ "Інтертелеком" Акулов Б.М., заступник генерального директора з технічних питань Ануфрієв Р.А. і начальник юридичного відділу Подокопний С.А.

 

Генеральний директор почав свій виступ зі слів подяки всім абонентам Інтертелеком і представникам засобів масової інформації, які надали колосальну підтримку оператору в цій складній ситуації.

«За останню добу, ми отримали десятки тисяч повідомлень з підтримкою і розумінням ситуації, яка виникла в зв'язку з проведенням слідчих дій з боку співробітників СБУ. Від компанії Інтертелеком висловлюю подяку всім абонентам. Ми розуміємо наскільки важливо бути на зв'язку. Першочергове завдання компанії це відновлення безперебійного надання послуг зв'язку.»- підкреслив Борис Миколайович.

Довідка: 11.11.2016 року співробітники Київських підрозділів Служби безпеки України в супроводі бійців підрозділу "Альфа" і в присутності заздалегідь заготовлених ними понятих, провели безпідставну неправомірну слідчу дію по обшуку і вилучення ключового станційного телекомунікаційного обладнання, порушивши цілісність і працездатність телекомунікаційної мережі ТОВ "Інтертелеком ". Умисні дії співробітників СБУ по вилученню у компанії Інтертелеком технічного обладнання та серверів привели до відключення мережі передачі даних у понад мільйон абонентів по всій Україні.

Начальник юридичного відділу Подокопний С.А. зазначив, що дотримуючись згідно законодавства України, компанія Інтертелеком не коментує дії співробітників СБУ під час проведення слідчих дій в офісі оператора і не розголошує матеріали слідчих дій, але повідомляє про те, що в ході даних заходів було обмежено законне право компанії Інтертелеком на професійний захист. Співробітники СБУ відмовили компанії в праві присутності адвоката під час проведення слідчих дій. Причини порушення прав не були прокоментовані співробітниками силових служб.

Всі порушення з боку СБУ знайшли своє відображення в протоколах, які є частиною слідчих матеріалів.

Коментуючи технічну сторону ситуації, заступник генерального директора з технічних питань Ануфрієв Р.А. пояснив, що співробітники СБУ відключили мережу незважаючи на те, що технічної необхідності в цьому не було. Оператор надав співробітникам слідчої групи всі доступи, схеми і технічні засоби дозволяють здійснювати моніторинг трафіку, але не дивлячись на це співробітниками СБУ особисто були знеструмлені найбільш важливі вузли та вилучено обладнання.

Отримання всієї необхідної інформації було можливо без відключення мережі, що підтвердили і самі представники слідчої групи. Це б не призвело до втрати сервісу у абонентів.

Генеральний директор Інтертелеком пояснив - «Весь трафік компанії перевіряє підприємство «Державний центр радіочастот», який безперервно документує куди і звідки надходять дзвінки, і стежить за порядком їх маршрутизації. Щомісяця підписуються акти, тому звинувачення Інтертелеком в порушенні цих правил, там більше в зловмисному, в інтересах іноземних спецслужб - це повний абсурд і некомпетентність, що і було доведено в самому початку слідства. »

Зараз першочерговим завданням компанії є відновлення безперебійного надання послуг зв'язку. З учорашнього вечора ведуться роботи по відновленню мережі. На даний момент зв'язок відновлено в ряді регіонів.

«Ми доклали максимальних зусиль для того, щоб до ранку 13 листопада функціонування мережі було відновлено і абоненти змогли отримати доступ до послуг зв'язку.» - запевнив Акулов Б.М.

Друге завдання яке стоїть в планах оператора - це компенсація збитку, принесеного абонентам, в результаті слідчих дій.

На прес-конференції були присутні представники провідних національних і регіональних ЗМІ України, які отримали відповіді на всі питання, що стосуються ситуації, що склалася в Інтертелекомі і всієї галузі в цілому.

12/11/2016
 

Новости | О компании | Оплата и доставка | Контакты | Карта сайта 
 
copyright © 2005
Магазин CDMA связи CDMA-MOBILE.net